TAKELDIENST.be   014 43 53 88

Transport trekker met kipper oplegger.

24/24    7/7    365/365
Alle vervoer van grondstoffen voor de bouw de afbraak en wegenbouw. We zetten trekkers met kipper opleggers in voor het transport van asfalt, grond, zand, steenslag, betonpuin, steenpuin, uitbraak en afbraak materialen met HARDOX en geisoleerde kippers. Het hele jaar rond 24/24. Alle transporten in Belgie met gediplomeerde chauffeurs, (code 95).
Enkele gemeenten waarin we kortbij en actief zijn: Lille, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Vorselaar, Wechelderzande, Poederlee, Kasterlee, Zoersel, Malle, Schilde, Oelegem, Zandhoven, Massenhoven, Rijkevorsel, Ranst, Wijnegem, Wommelgem, Herentals, Hoboken, Boom, Mechelen, Duffel...
In de EU waaronder: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Italie...

Aanhangwagen

Transport met autotrailer.

Voor niet al te grote wagens over langere of korte afstand is dit het goedkope transport of depannage middel bij uitstek. Ook kleine graafmachines of bvb zitmaaiers...

Kraanwagen

Machines auto's of werkstukken...

Alles wat je maar kan bedenken voor het verplaatsen met onze kraanauto doen we voor u. Machines, bouwmaterialen, auto's en onderdelen.

Autotransport 5 lader

Meerdere voertuigen tegelijkertijd...

Ophalen en wegbrengen kan met deze autotransport vrachtwagen ook voor buitenlands vervoer en lange afstanden het ideale transportvoertuig.

Trekker Oplegger Kippers

Kipper-oplegger, HARDOX, geisoleerd...

Voor transport van asfalt, grond, steenslag, puin, afbraak materialen zetten we trekker oplegger in met kippers die geisoleerd en uit HARDOX staal zijn vervaardigd.